Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné tvarohové noky s ovocnou omáčkou

Jemné tvarohové noky s ovocnou omáčkou jsou výtečným sladkým pokrmem, který potěší každého milovníka domácí kuchyně. Tyto měkké a nadýchané noky, vyrobené z tvarohu se dokonale doplňují s osvěžující ovocnou omáčkou, která dodává pokrmu nejen chuť, ale i barvu.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

15. 7. 2020 12:27

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 668 kJ / 877 kcal
Bílkoviny25,06 g
Tuky32,11 g
Vláknina13,45 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 877 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy115,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

20. 6. 2024 20:38

Velmi zajímavé, musím vyzkoušet!

recepty73 recepty73

16. 7. 2020 19:08

Dajda: ...souhlasím, že jahody jsou nejlepší v čerstvém stavu:yes: ...u nás se i jahodové knedlíky dělají přelévané čerstvými jahodami s cukrem, protože o ty uvařené uvnitř knedlíků už nikdo nemá zájem;-) ...každý ale preferuje něco jiného, takže volba je svobodná, vše podle vlastní chuti...;-)

Dajda Dajda

15. 7. 2020 13:58

Přimlouvala bych se za syrové ovoce, přinejmenším v případě jahod: rozmačkat a trošku osladit, to úplně stačí! A určitě přidat nějaký mléčný produkt s troškou vanilkového cukru ..... <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rohlík, tvaroh měkký, žloutek, kůra citronová, máslo, mouka hrubá, bílek, sůl, ovoce, voda, pudink vanilkový, ovoce

TopRecepty.cz

Jemné tvarohové noky s ovocnou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMDq