Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,34 g |
| Tuky | 252,39 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 728 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkovo-bramborová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGmQ
Moje poznámka
Škvarkovo-bramborová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGmQ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 5 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 8 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 12 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborové pomazánka,
báseň magdalénka,
škvarková pomazánka s fazlemi,
škvarková pomazánka s bramborem,
oškvarková pomazánka,
škvarková pomazánka so zemiakom,
bramborová pomazánka,
jak mrazit škvarky,
pomazánka oskvarkova recept,
maminčiny receptypresne pagacky,
oškvarková pomazánka na chlebíčky,
škvarkovo česneková pomazánka,
pomazanka s oškvarků,
škvarková pomazánka mrazák,
pomazánka z oškvarků,
miran nám.hraničiarov,
skvarkova pomazanka bez oskvarkov,
recept pomazánka z oškvarků,
bravcova pomazanka,
mrazit škvarky
Suroviny:
škvarky,
brambory,
vejce,
cibule,
okurky sterilované,
sádlo vepřové,
hořčice,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (36)
Keď teraz vyberiem z mrazničky, dám zohriať do mikrovlnky - zas sú "čerstvé" a voňavé. S čerstvým chlebíkom, cibuľou, horčicou .... báseň. Samozrejme, tie pomleté spracujem na pagáče a pomazánky, nezohrievam.
Ale jen se chci zeptat - Je nutné škvarky mrazit, vždyť vydrží několik týdnů v chladu ne? Aspoň vím, že naši měli vždycky sádlák a škvarky ve sklepě a snad nikdy nebyl prázdný
Jo moment, pomazku si uložím, zase změna s těmi brambory
Maris, ty si daj řízek. Aj za mňa.
Ale vážně - tohle rozhodně zkusím