Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,29 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 86,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Moje poznámka
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 2 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Tématické fráze:
maso na safranu,
vepřove na safranu,
vepřová pečeně,
vepřové maso šafrán recept,
vepřová pečeně s bramborovou kaší,
safran,
vepřové maso na šafránu,
maso veprove se safranem,
jak používat šafrán,
safran recepty,
vepřová pečeně recept,
chuť šafránu,
vepřová pečeně recepty,
šafrán recept,
recepty s pouzitim safranu,
vepřová pečeně s s bramborovou kaší,
veprova pecene na šafranu,
maso na šafrán,
na co používat šafrán,
veprove maso safran
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
pepř celý,
citron,
vývar,
med,
šafránové blizny,
hořčice hrubozrnná,
petrželka,
tuk
Komentáře (24)
Kdysi jsem také občas používala šafrán,ale též jsem nevěděla o namáčení-děkuji za info
Ale když v posledních letech vidím tu cenu za malinkou krabičku s pár sušenými pestíky
zizala, Jitkas, 1974andrea: holky, díky za povídání o šafránu, pestíčky namáčím vždycky, ale prášek jsem používala přímo, teď už budu namáčet i ten