Rybí filety v citronové strouhance

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: 35-40 minut 2 porce Ryby 6 názorů

Suroviny

4 filety z aljašské tresky
1 vejce
1/2 lžičky citronového pepře
1 citron
3-4 hrsti strouhanky
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety necháme rozmrznout, odstraníme z nich vodu a posolíme. Vajíčko rozšleháme s citronovým pepřem. Do strouhanky nastrouháme kůru z celého dobře omytého citronu a promícháme.

  2. Filety nejdřív namočíme ve vajíčku, potom ve strouhance a smažíme v pánvi na oleji.

Poznámka

Inspirovala jsem se v časopisu Pošli recept.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filety v citronové strouhance

Tématické fráze: losos v citronové strouhance citronová strouhanka rybí filety z aljašské tresky rybí filety recepty recept rybí filety obalený rybí filety rybí filet s strouhankou recepty na rybí filety smazene rybí filety z aljašské tresky uprava v jidelničku filety uprava filet z aljasske tresky treska s citronovou strouhankou smazena kostka rybiho filetu recept