Rybí filety v citronové strouhance

Ryby Doba přípravy: 35-40 minut 6 názorů

Ryby Doba přípravy: 35-40 minut 6 názorů

Suroviny 2 porce

4 filety z aljašské tresky
1 vejce
1/2 lžičky citronového pepře
1 citron
3-4 hrsti strouhanky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Filety necháme rozmrznout, odstraníme z nich vodu a posolíme. Vajíčko rozšleháme s citronovým pepřem. Do strouhanky nastrouháme kůru z celého dobře omytého citronu a promícháme.

  2. Filety nejdřív namočíme ve vajíčku, potom ve strouhance a smažíme v pánvi na oleji.

Poznámka od kuchařky

Inspirovala jsem se v časopisu Pošli recept.

Komentáře k receptu Rybí filety v citronové strouhance

Tématické fráze: losos v citronové strouhance citronová strouhanka rybí filety z aljašské tresky rybí filety recepty recept rybí filety obalený rybí filety rybí filet s strouhankou recepty na rybí filety smazene rybí filety z aljašské tresky uprava v jidelničku filety uprava filet z aljasske tresky treska s citronovou strouhankou smazena kostka rybiho filetu recept