Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 149 kJ / 2 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,68 g |
Tuky | 165,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 292,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto nejprve spojíme nožem nebo kovovou stěrkou, pak rychle a krátce rukama (nesmí se "spařit"). Na 1 hodinu do chladna.
Krok 2: Těsto jen přeložíme k sobě na náplň (může zůstat i malá mezera).
Krok 3: Propícháme vidličkou, mašlujeme popuštěným máslem.
Krok 4: Pečeme na 160 až 180°C/cca 25 minut. (Pozor, těsto nezlátne, protože neobsahuje cukr, takže barvou se nepořídíme).
Zveřejněno 8. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký delikates
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OkPL
Moje poznámka
Křehký delikates
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OkPL
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 18 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
delikatesy recepty,
tuk delikates,
delikates řezy,
delikatés řezy,
levné delikatesy,
vůžaves,
tncz nova levné recepty ládi hrušky závin,
delikates recepty na pečeni,
křehké linecké řezy hrušky,
levny krehky rez,
recepty na delikatesy,
levne krehke linecke,
řezy delikatesy,
rychle delikatesy,
tuk na peceni delikates,
láďa hruška zavin jablkovy linecke testo,
tukové rychlé křehké pečení,
levné delikatesy recepty
Suroviny:
mouka hladká,
tuk 100%,
vejce,
voda,
sůl,
jablko,
skořice,
cukr,
rozinky,
ořechy vlašské
Komentáře (4)
Ba ne, toto není už z podstaty 3:2:1, natož linecké...
...a pokud místo kázané vody dáte víno, tak něco "uvidíte" http://www.labuznik.cz/recept/strudl-zavin-z-vina-...
Stojí psáno:"...pak rychle a krátce rukama..."
Tuk strouhám na "velké slze" a v těstě můžou zůstat i kousíčky tuku(tedy VůŽaVes) - pak i "listuje"