Žampiónová polévka
Žampiony mají velmi jemnou houbovou chuť a polévka z nich je naprosto báječná. Tentokrát však nebudeme vařit klasický krém. Připravte si polévku, ve které se snoubí žampiony, brambory a jarní cibulka. Pro zjemnění přidejte kapku smetany.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 765 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,38 g |
Tuky | 42,10 g |
Vláknina | 16,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2023 00:48
20. 8. 2023 10:00
5. 4. 2023 12:49
3. 7. 2022 20:03
3. 7. 2022 07:21
9. 8. 2019 11:01
11. 7. 2019 16:38
14. 8. 2016 13:56
11. 1. 2016 11:57
23. 2. 2015 14:08
4. 5. 2013 16:52
1. 12. 2012 13:40
27. 2. 2012 12:38
14. 2. 2012 19:53
20. 1. 2010 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 53 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 21 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 58 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Další recepty
Tématické fráze: žampionová polévka se smetanou žampionová polévka bez smetany žampionová polívka recept na zampionovou polévku žampionova žampionová krémová polévka se smetanou žampionová polévka s bramborem a se smetanou zapionova polevka žampinová polévka zampionovapolevka zanpionova polevka žamionová polévka šampiónová polévka žampijonova polevka žampoinová polévka žampionvá polévka smetanova polevka se zampiony zampionava polevka žmpionova polevka žamponová polevka
Suroviny: žampióny, brambory, cibulka jarní, máslo, mouka hladká, vývar zeleninový, smetana na vaření, koření polévkové, kmín celý, pepř bílý, sůl
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyN
22 názorů