Žampiónová polévka
Žampiony mají velmi jemnou houbovou chuť a polévka z nich je naprosto báječná. Tentokrát však nebudeme vařit klasický krém. Připravte si polévku, ve které se snoubí žampiony, brambory a jarní cibulka. Pro zjemnění přidejte kapku smetany.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 765 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,38 g |
Tuky | 42,10 g |
Vláknina | 16,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2009 23:04
Špagetkojá nesmutnímjen mě to štve.Ale myslím že tu mám po prababičce takový ruční šlehač-2 metličky poháněné otáčením kličky-(kličkový ruční robot)a tak projedu krabici s nepotřebným a třeba se z něj dočasně stane potřebný.A nebo budu péct jen sypké koláče
20. 5. 2009 16:06
20. 5. 2009 15:10
20. 5. 2009 14:53
11. 3. 2009 15:00
6. 3. 2009 19:22
6. 3. 2009 15:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Další recepty
Tématické fráze: žampionová polévka se smetanou žampionová polévka bez smetany žampionová polívka recept na zampionovou polévku žampionova žampionová krémová polévka se smetanou žampionová polévka s bramborem a se smetanou zapionova polevka žampinová polévka zampionovapolevka zanpionova polevka žamionová polévka šampiónová polévka žampijonova polevka žampoinová polévka žampionvá polévka smetanova polevka se zampiony zampionava polevka žmpionova polevka žamponová polevka
Suroviny: žampióny, brambory, cibulka jarní, máslo, mouka hladká, vývar zeleninový, smetana na vaření, koření polévkové, kmín celý, pepř bílý, sůl
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyN
22 názorů