Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 757 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 54,44 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 155,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Moje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Nejnovější recepty
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 2 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 4 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 2 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 16 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 17 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 17 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 18 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 19 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 21 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 21 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 22 hodinami
Tématické fráze:
ricottové noky,
ricotove knedlicky,
riccotove noky,
ricotove noky,
riccotové knedlíčky,
noky z ricotty,
noky z riccoty,
rikotové knedlíčky,
antonio carluccio recepty,
recept ricottové noky,
rikotové noky,
ricottové knedlíky,
nočky z riccoty,
ricotove knedliky,
riccotové knedlíky,
riccotové nočky,
knedlicky z riccoty,
ricottové nočky,
ricotove nocky,
rikotové knedlíky
Suroviny:
mouka hladká,
sýr ricotta,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
ořech muškátový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (23)
Pokud bych je dělala,mohu místo ricotty použít lučinu?Dělávám si domácí podle zdejších receptů
Ricotta se sice doma vyrobit dá, ale vřele to nedoporučuji
Tadyhttp://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana-... jsem víceméně úspěšně nahradil ricottu naším obyčejným tvarohem..., ani Italové to nepoznali
Mimochodem, Velikonoce jsou za pár týdnů a Pastiera Napoletana na TOP zatím není... Pokud by sem někdo rcp vložil, tak ať si ho klidně zkopíruje
Dá se i doma vyrobit: http://madlinakuchyne.blog.cz/1208/domaci-ricotta-...
Máš 7.