Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 807 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
Tuky | 266,76 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 359,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Moje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 33 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 29 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 2 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 3 hodinami
Květákové placičky
Linova před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
pudinková náplň do rolády,
dobrá roláda,
dobrá piškotová roláda,
pudinková roláda,
dobre rolady,
jak srolovat roladu,
jahodová roláda podle karolíny,
jak srolovat piškotovou roládu,
sýrová roláda podle l.hrušky,
recept na dobrou roladu,
dobrá nápln do rolády,
dobra piškotové rolády,
náplně do rolády piškotové,
piškotové těsto,
dobrá roláda recept,
krem do rolad,
dobre roláda,
dobrá roláda recepty,
dobré piskotove rolády,
srolovat roládu
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
marmeláda,
máslo,
mléko,
pudinkový prášek,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Budeš rada, ak sa ti spoja konce cesta
No a potom to zopneš tými okvietkovanými špendlíkmi, aby sa ti to celé nerozpadlo - načo ináč by tam boli
Karolína, to neber ako výsmech, ale ako skúsenosti tých, čo si už niečo odpiekli.
Po dvoch-troch desaťročiach to už budeš vedieť posúdiť aj ty.
Inak na krém maslo s cukrom vždy šľahám, dovtedy, kým nie je cukor cítiť. Rozhodne si myslím, že rozmačkať maslo nestačí.