Berušky

Postup přípravy receptu

  1. Rajče rozřízneme napůl, každou půlku nařízneme asi do 3/4 a trochu roztáhneme.

  2. Černou olivu rozkrojíme na čtvrtiny, jeden kousek rozstříháme nebo rozřežeme na maličké kostičky ze kterých uděláme na povrchu tečky. Tečky lépe drží na rajčátku, pokud z olivy odkrojíte to "masité" a zůstane jen skoro slupka.

Poznámka od kuchařky

Na fotce s masem jsem neměla černé olivy, tak jsou berušky zdobené majonézou a hlavičku mají z kousku švestky.

Když nemáte olivy, můžete i na tečky použít kousíček slupky ze švestky - nejlépe se to stříhá nůžkami.

Komentáře k receptu Berušky

Předchozí 1 2

Tématické fráze: berušky z rajčat berušky beruška z rajčete beruška z rajčat dort beruška obrázky berušek beruška obrázek obrázky berušky berušky recept obrázek berušky berušky z rajčátek dort beruška postup berušky obrázky rajče z berušky beruška rajčatové berušky berušky z cherry rajčat recept berušky dortberuska dort s beruškami