Berušky

Hella Kuchařka:

Zdobení 27 názorů

553

Suroviny

Cherry rajčátka
černá oliva (nebo švestka)
Recept si zatím oblíbilo 53 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rajče rozřízneme napůl, každou půlku nařízneme asi do 3/4 a trochu roztáhneme.

  2. Černou olivu rozkrojíme na čtvrtiny, jeden kousek rozstříháme nebo rozřežeme na maličké kostičky ze kterých uděláme na povrchu tečky. Tečky lépe drží na rajčátku, pokud z olivy odkrojíte to "masité" a zůstane jen skoro slupka.

Poznámka

Na fotce s masem jsem neměla černé olivy, tak jsou berušky zdobené majonézou a hlavičku mají z kousku švestky.

Když nemáte olivy, můžete i na tečky použít kousíček slupky ze švestky - nejlépe se to stříhá nůžkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Berušky

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo