Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 559 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,17 g |
Tuky | 3,57 g |
Vláknina | 2,55 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 131,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Višňová zmrzlina II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87o3
Moje poznámka
Višňová zmrzlina II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87o3
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 42 minutami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 5 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kovbojské fazole
Ry1bka před 7 minutami
Žampiony s cuketou
Petulice před 36 minutami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 53 minutami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 1 hodinou
Košíčky s želé
rujet před 1 hodinou
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 1 hodinou
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 2 hodinami
Řecká musaka
ceslo před 2 hodinami
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí višňová zmrzlina,
višňová zmrzlina,
višňová zmrzlina recept,
zmrzlina z višní,
cukrovy sirup na vyrobu zmrzliny,
zmrzlina tuhá,
domaci zmrzlina z visni,
višnová domácí marmeláda,
domácí višňová marmeláda recept,
top recepty višnova marmeláda,
zmrzlina z marmelády,
višňová sirup,
jak udelat visnovou zmrzlinu,
višnova domaci zmrzlina,
domaci tresnova zmrzlina,
visnova tvarohova zmrzlina,
domácí višnovy sirup recept,
třešňová zmrzlina recept,
recept na zmrzlinu,
jogurtová višnova zmrzlina recept
Suroviny:
sirup cukrový,
višně,
jogurt bílý,
mléko kondenzované neslazené,
Komentáře (5)