Postup přípravy
Krok 1: Na jednu várku nakrájíme asi 750-1000 g syrového špeku na přibližně velké kostičky asi 15 - 20 mm velké (čím jsou kostky větší, tak se musejí v druhém cyklu škvařit déle).
Krok 2: Várku dáme do DP a nalijeme cca 1-2 lžíce vody.
Krok 3: Dáme špetku celého kmínu.
Krok 4: DP zavřeme a škvaříme i s háky programem 9 = marmeláda.
Krok 5: Máčknem START. A je to.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Moje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 3 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 13 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 3 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 3 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 4 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 6 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 6 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 9 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 10 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 10 hodinami
Tématické fráze:
skvareni sadla v domaci pekarne,
výroba škvarku,
skvarky,
škvařené sádlo z domácí pekárny,
výroba domácích škvarků,
škvaření sádla v pekárně,
škvarky recept,
škvarky z domácí pekárny,
výroba škvarek,
škvarky v domácí pekárně,
domácí sádlo,
skvarky vyroba,
recept na škvarky,
domaci skvarky,
domácí pekárna škvaření sádla,
skvareni sadla,
domácí škvařené sádlo,
domaci vyroba skvarku,
jak se delaji skvarky,
škvaření sádla recept
Suroviny:
špek,
voda,
kmín celý
Komentáře (32)