Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 10,69 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 29,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 27 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
bílé hlávkové zelí recepty,
cuketové zelí se smetanou,
zeli se smetanou,
hlávkové zelí recepty,
hlavkové zelí dušené,
letní hlávkové zelí,
hlávkové zelí recept,
smetanové zelí,
dušené kysané zelí s hořčicí,
hlávkové zeli dušené se smezanou,
dušené zelí,
zapečené hlávkové zelí se smetanou,
bílé hlávkové zelí v dietě,
cervene zeli se smetanou,
hlávkový zelí vegan recept,
dušené letní zelí,
sekaná se zelím,
recept cuketové zelí se smetanou,
zelí dušené s nudlemi,
top recepty z hlávkového zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
cibule,
máslo,
hořčice francouzská,
víno bílé,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (10)
Také to dělávám z nastrouhané cukety,ale u ní už nechávám té smetany odvařit jen trochu.K tomu se velice dobře hodí vejce natvrdo a brambory