Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Moje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hlávkové zelí recepty,
bílé hlávkové zelí recepty,
zelí na špeku,
hlávkové zelí recept,
hlávkove zelí s brambory,
dušené hlávkové zelí recepty,
co z hlávkového zelí recept,
pečena kachna,
dusene zeli s brambory,
brambory recepty,
jídlo z hlávkového zelí,
hlávka zelí brambory recept,
dušené zelí recept,
dusene zeli na speku,
dušené zelí s s bramborem,
natradicni jidlo z hlavkoveho zelí,
bílé hlávkové zelí s bramborem,
zelí na na špeku,
hlavkove zeli s bramborem,
pikantni hlavkove zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
špek,
cibule,
vývar,
kmín celý,
sůl,
ocet,
cukr
Komentáře (3)