Suroviny
Porce: cca 2,5 l polévky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 594 kJ / 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,72 g |
| Tuky | 30,76 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 413 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 43,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyšková polévka s koprem, vajíčky a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kk7n
Moje poznámka
Kyšková polévka s koprem, vajíčky a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kk7n
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 1 hodinou
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 18 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 10 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 10 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 11 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 12 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kyšková polévka,
koprova polevka s kyskou,
polévka z kyšky,
koprova polevka z kysky,
kyšková polévka s koprem,
rychlá kyskova polévka recept,
mléková polévka s koprem,
co udělat s vařenými vajíčky,
koprová polívková,
mléková polévka s koprem houbami vajíčkem,
vařená kyška,
mlekova koprova polévka,
kyska polevka,
polévky s koprem,
polévka s koprem a vajíčkem,
koprova polévka s bramborem a vajíčkem,
recept polevka kopr,
polévka s kyškou,
polévka s kyškou,
brambory s koprem
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
brambory,
kyška,
vejce,
kopr,
sůl,
cukr
Komentáře (11)
To máte pravdu.
Od jisté doby, co se v rodině ukázal celiak, tak kde jen to jde (jako např zde) zahušťuji rozmixováním části pevných složek. A zeleninové polévky jsou pro tento způsob jako stvořené
zkuste s koprem, je šmrncovní
Manžel teda kopr vůbec nepozře, až na tuto polévku. Bohužel vzpomínky na stravování ve škole.