Teplý salát s bramborami, olivami a koprem

kriol Kuchař:

4 porce Saláty 2 názory

43

Suroviny

1 kg brambor
200 g oliv
150 g rajčat
50 ml olivového oleje
svazek kopru
citrón
pepř
sůl
1 lžíce hořčice
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory se slupkou umyjeme a necháme uvařit v osoloné vodě, poté je vytáhneme a překrojíme napůl.

  2. Rozehřejeme pánev s olivovým olejem a vložíme rajčata a pokrájené olivy.

  3. Po chvíli přidáme také brambory a dle chuti okořeníme pepřem, solí a šťávou z citrónu.

  4. Doplníme ještě hořčici a vše promícháme. Nakonec salát vložíme do talířů a ozdobíme koprem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Teplý salát s bramborami, olivami a koprem

  • Pajaja Pajaja

    Vypadá velice přitažlivě, jen bych u nás doma asi použila zelené olivy. . . :yes:+

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Přidal jsem ještě žampiony. Rychlé a chutné:yes::-))
    Tonda - u Papriky hladový:-8

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo