Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 597 kJ / 4 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,90 g |
Tuky | 141,74 g |
Vláknina | 42,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 673,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVXl
Moje poznámka
Rybízová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVXl
Nejnovější recepty
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 26 minutami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
Patricia97 před 37 minutami
Rychlé a křehoučké taštičky
Miary před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 1 hodinou
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 4 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 12 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 14 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 16 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 16 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
rybizova buchta,
buchta s rybizem,
buchta z rybízu,
buchta s červeným rybízem,
rychlá rybízová buchta,
jogurtová buchta,
recept na rybízovou buchtu,
nejlepší rybízová buchta,
rybizova buchta recept,
nejlepší buchta s rybízem,
buchty s rybizem,
ribizova buchta,
rybzová buchta,
recept rybízová buchta,
úžasná rybízová buchta,
rybizovou buchta,
buchta s s rybízem,
buchty z rybízu,
recepty rybízová buchta,
rybízová buchta bez vajec
Suroviny:
rybíz červený,
mouka polohrubá,
cukr krystal,
vejce,
mléko,
máslo,
prášek do pečiva
Komentáře (5)