Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vláčná rybízová buchta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 7. 2022 12:17

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 121 kJ / 5 526 kcal
Bílkoviny82,41 g
Tuky204,52 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 455 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy829,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto je naše oblíbená buchta, když máme rybíz. Je hezky vláčná a moc dobrá! Vždy se po ní hned zapráší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanka6677

9. 7. 2022 00:05

Dnes jsem upekla a zmizela během chvilky. Je rychlá, vláčná a moc dobrá. Ukládám a určitě nepeču naposled.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, cukr vanilkový, jogurt bílý, vejce, máslo, rybíz, mouka polohrubá, tuk, cukr, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Vláčná rybízová buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r62D