Pangas se zeleninou a hranolkami

kkllaarriinnkkaa Kuchařka:

Ryby 11 názorů

56

Suroviny

plátek Pangase
zelenina mražená
polohrubá mouka
sůl
Čubrica
hranolky
petrželka zelená
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánev dáme trochu oleje a hranolky. Hranolky smažíme do zlatova osolíme a opepříme (dle chuti) a nandáme na talíř.

  2. Pak se pustíme na pangase. Posymeme ho troškou polohrubé mouky z obou sran. Osolíme, opepříme přidáme trošičku čubrici pro vůni a chuť.

  3. Připravíme si pánev, nalijeme trochu oleje a nasypeme zeleninu. Po chvíli dáme na pánev pangase.

  4. Až bude pangas do zlatova opečen a bude se "rozpadat", je hotov. Dáme ho na talíř a jestli už bude zelenina na pánvi měkká tak jí také dáme na talíř jako přílohu. Nakonec dáme na zeleninu pangase a hranolky kousky petrželky na ozdobu a můžeme podávat.

Poznámka

Samozdřejmě si pangase můžete ochutit i něčím jiným dle vaší chuti....DOBROU CHUŤ

fotografii přiložím později jestli to pujde =) ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pangas se zeleninou a hranolkami

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pangas pangas na pánvi pangas na zelenině ryba na zelenině pangas se zeleninou rybí polévka z pangase polévka z pangase jak uvarit pangase pangasius s hranolkami pangasius recepty na pánvy ryby ná pánvy pangasius se zeleninou pangas zelenina ryba na pánvy hranolky na pánvi recepty pangas pangas na zelenine recept čubrica recept pangas recept jak ochutit pangase

Zapomněl/a jsem heslo