Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky a servírujeme se zeleninou.
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r8Z
Moje poznámka
Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r8Z
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 34 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 4 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 9 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek 15. 6. 2025 15:57
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Tématické fráze:
mikulášské brambory fialové,
králičí maso na tymiánu,
náhrada brambor,
králičí závitky,
pečená zelenina,
recept na králičí hřbet vykoštěné,
fialové brambory,
králičí rolka,
fialové brambory recept,
kràlík s pečenou zeleninou,
náhrada za tymian,
kralici maso s tymián,
mikulášské brambory recepty,
králík na tymiánu,
veprove kotlety s pecenou zeleninou,
králičí stehna zlín,
králičí hřbety recept,
mikulášské brambory,
barva hotového králičí maso,
králičí hřbet na hořčici a tymiánu
Suroviny:
hřbet králičí,
šunka sušená,
brambory,
brambory,
cuketa,
paprika čerstvá červená,
cibule,
hořčice dijonská,
tymián čerstvý,
pesto,
máslo,
olej olivový,
sůl,
zelenina
Komentáře (14)
Aničko - tak pro zlobivé děti, jo
Děkuji za odkaz na fialové brambory
Fialove brambory jsou chutove stejne, maji jen malinko jinou strukturu a urcite i vyssi cenu. Rozhodne jsi udelala neco pro sve zdravi. Antokyany, ktere obsahuji, jsou v nich to nejdulezitejsi a zajimave je, ze se jedna ne o hybrid, ale o autoktoni rostlinu, tudiz pri pestovani se nemusi pouzivat tuny chemie.
Jana Pá: díky
Ale fakt, že zelený nebo fialový květák byl zajímavý jen kvůli barvě
Jo, Maru, v ingrediencích máš 2x brambory - schválně, jako náhradu za ty fialové?