Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 780 kJ / 5 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,23 g |
Tuky | 322,58 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 562,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy "zelené jablíčko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0LL
Moje poznámka
Řezy "zelené jablíčko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0LL
Nejnovější recepty
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 7 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 27 minutami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 1 hodinou
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 2 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 2 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Hanina_ před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou
Janek88 před 4 hodinami
Ciabatta
vobornik.radek před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jablek,
piškot ze solamylu,
řezy z jablek,
zelená jablka,
recept z jablek,
zelené řezy,
řezy s jablky a ze solamylu,
piskotove rezy s jablky,
piškotové řezy z jablek,
recepty z jablicek,
zeleny řezy,
řezy s jablky,
řezy s matcha kremem,
rezy z jablíčko,
jablka+rezy,
rezy s z jablek,
řezy z jablek a z tvarohu,
top recepty z jablek,
piskotove řezy s s jablky,
piškotove řezy vysoke
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
solamyl,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
solamyl,
mouka hladká,
máslo,
galaretka,
jablko,
máslo,
cukr krupice,
kokos
Komentáře (3)
Jo jaký druh jablek jsi zvolil, spíš nakyslá?