Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 890 kJ / 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,20 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 19,18 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 38,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na tymiánu s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2GK
Moje poznámka
Candát na tymiánu s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2GK
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 9 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 46 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
candát recept,
candát recepty,
candát na pánvi,
ryba s hráškovým pyré,
candat recepty,
nejlepší recept na candát,
kachni prsa s hraskovym pyre,
recept na candáta dle polreicha,
jak marinovat candáta,
candat na timianu,
nejlepší candát na pánvi,
hráškové pyré s candátem,
candát s pxre,
candat s hrachem recept,
mražený candát,
recept na candáta,
candát nejlepší recept,
candát mražený recepty,
recepty z candáta,
nova recept candát
Suroviny:
candát,
hrášek mražený,
šunka,
česnek,
cibule,
cibulka jarní,
máslo,
smetana,
tymián,
cukr,
vývar,
sůl,
koření na ryby
Komentáře (1)