Hráškové rizoto s pečeným candátem

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Ryby 0 názorů

Suroviny

filety z candáta
sůl
pepř
citronová šťáva
rozmarýn
tymian
rýže kulatozrnná
hrášek mražený
kuřeci vývar
hrst parmazanu
oříšek másla
šalotka
100 ml bílého vína
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na masle orestujeme salotku, přidáme 2 promackle nasekane cesneky a rýži. Osolíme a opeprime. Zalijeme vinem a nechame zredukovat. Pridame bylinky a zalijeme vyvarem. Varime do měkka.

  2. Hrasek dame do vyssi misky, pridame asi 2 lzice vyvaru a promixujeme. Nekolik kuliček dame stranou. Do hotove ryze (nechame ji tekutejsi) pridame asi 2 lzice hraskoveho pyre a zamichame. Vypneme, vlozime orisek masla, hrst parmazanu, kulicky hrasku a podavame s opecenou rybou.

  3. Rybu jsem jen osolila, opeprila, pokapala citronem a spolu s bylinkami, cesnekem a citronem opekla na pánvi na oleji s kouskem masla.

Poznámka

Další mé recepty najdete zde:

http://vareniapeceni.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 116 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hráškové rizoto s pečeným candátem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hráškové rizoto candát s ryzoto hráškové rizoto se špenátem hráskove rizoto s lososem

Zapomněl/a jsem heslo