Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 961 kJ / 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,88 g |
Tuky | 29,22 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 12,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yD0E
Moje poznámka
Tagliatelle s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yD0E
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 3 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 14 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle s lososem,
těstoviny s uzeným lososem a smetanou,
těstoviny s uzeným lososem,
tagliatele s lososem,
losos recept,
recepty s uzeným lososem,
tagliatelle s lososem a smetanou,
tagliatelle recepty,
omáčka s uzeným lososem,
losos recepty,
tagliatelle recept,
tagliatelle s lososem recept,
recept s uzeným lososem,
recept na lososa,
testoviny s uzenym lososem recept,
tagliatelle s lososem a smetanou recept,
s uzeným lososem,
losos tagliatelle,
losos s tagliatelle,
testoviny se smetanou s uzenym lososem
Suroviny:
losos uzený,
hrášek mražený,
pórek,
cibule,
smetana,
sýr parmazán strouhaný,
žloutek,
česnek,
těstoviny
Komentáře (1)