Vaječná omeleta s parmazánem a pršutem

terezicka1 Kuchařka:

Předkrmy 0 názorů

32

Suroviny

3 vejce
pár plátků sušené šunky
hrst strouhaného parmazánu
2 lžíce mléka
2 lžíce hl. mouky
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si oddělíme žloutky od bílků a bílky vyšleháme.

  2. Vedle v míse, kde máme žloutky, přidáme mléko, sůl, pepř a mouku. Vyšleháme a přidáme bílky.

  3. Na pánvi rozehřejeme máslo s kapkou oleje a přidáme těsto.

  4. Když je těsto na pánvi, je chvíle, kdy přidáme natrhanou šunku. Pak obrátíme, ještě chvilku smažíme dozlatova a podáváme.

    Na talíři zdobíme parmazánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vaječná omeleta s parmazánem a pršutem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vajecna omeleta s parmezanem předkrmy s parmazanem omelta s pršutem vaječná omeleta smažená vejce s pršutem předkrmy recept

Zapomněl/a jsem heslo