Korejská omeleta

Lenunka Kuchařka: Lenunka

Předkrmy 0 názorů

Suroviny

5 vajec
1 jarní cibulka
1 menší mrkev
sůl
pepř
3 lžíce mléka
olej na vymazání pánve
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jarní cibulku a mrkev nakrájíme na malé kousky. Vejce vyklepneme do misky, rozšleháme s mlékem, osolíme a opepříme. Pak přecedíme přes cedník a odstraníme tak zbytky nerozšlehaného bílku. Přisypeme nakrájenou zeleninu a zamícháme.

  2. Pánev vymažeme olejem a nalijeme na ni asi 2/3 směsi. Počkáme, dokud vejce nezačnou tuhnout a opatrně začneme rolovat - viz foto. Omeletku posuneme k jedné straně pánve a do zbytku přilijeme další část vaječné směsi. Opět počkáme, až vejce zatuhnou, zarolujeme a nalijeme na pánev zbytek směsi. Smotáme a přendáme na talíř.

  3. Hotovou omeletku nakrájíme na kolečka a podáváme.

Poznámka

Zdroj - inspirace z youtube.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 71 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Korejská omeleta

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: korejská mrkev korejské recepty recept na korejskou mrkev recept korejská mrkev korejská mrkev recept korejská vejce kimči omeleta youtube vaječná omeleta korejská mrkev foto korejský předkrm-recept korejska kimchi vajecna omeleta omeleta recept krůtí bulgogi korejska mrkev bez oleje recepty recept na korejsky vajecný chleb koreiské lžíce omeleta s kimchi omeleta s kimči co je korejská mrkev recept mrkev korejská

Zapomněl/a jsem heslo