Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 036 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,90 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 20,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2015 17:37
Jitkas:
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.
21. 5. 2015 21:21
prosciuto: Každopádně jste velmi zajímavý Ital, zvládáte mimo jiné jak češtinu, tak slovenštinu písmem a celkem bez chyb
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky, to je opravdu důkaz Vaší kultury
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky, to je opravdu důkaz Vaší kultury
21. 5. 2015 19:30
prosiuto: Kdyz jste Ital, tak urcite vite, co znamena "essere molesto come una zanzara", tak nejak bych Vas videla ja.
21. 5. 2015 19:27
maris:
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.
21. 5. 2015 18:53
prosciuto: A znak vaší "kultury" je zbytečně prudit Vy jste Talian? Hezký...a teď tu o Šípkové Růžence, děkuji
21. 5. 2015 18:52
maris: Leda tak program v hlavě
21. 5. 2015 18:35
maiva:
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!
21. 5. 2015 18:33
prosciuto: program nedovolil napsat dvě "t" ???
21. 5. 2015 18:29
cathleen:
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!
20. 5. 2015 15:58
Pěkný, jednoduchý recept+ dělávám.
Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dnymožná dělal veřejný průzkum a nechtěl odpověď od Cat
Jardo, dobře jsi to napsal
Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dnymožná dělal veřejný průzkum a nechtěl odpověď od Cat
Jardo, dobře jsi to napsal
18. 5. 2015 20:47
prosciuto: Nějak takhle : všechno,v čem je vepřové maso a kysané zelí, nemusí být Segedín.
18. 5. 2015 18:25
prosciuto: Nemám pocit, že by to bylo cokoliv nepodařeného, zato mám silný pocit nesmyslného požadavku z vaší strany
18. 5. 2015 17:24
prosciuto: no, neprepáčim.
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-
18. 5. 2015 17:04
prosciuto: taky nemám ten pocit...
18. 5. 2015 16:29
cathleen:
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 47 minutami
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 6 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 3 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: zapečené maso se zelím vepřové maso se zelím vepřové maso na kysaném zelí veprove maso zapecene v zeli mleté maso s kysaným zelím vepřové maso pečené na kysaném zeli recepty do remosky z vepřového masa veprove maso na kyselem zeli maso s kysaným zelím zapečené vepřové s brambory a kysaným zelím zapecene mlete maso se zelim mleté maso na kysané zelí zapečené kysané zelí veprove maso na zeli zapečené vepřové maso vepřové s kysaným zelím maso zapečené se zelím veprove kysane zelí maso na kysaném zelí mleté maso zapečené se zelím
Suroviny: maso vepřové, zelí kysané, sádlo, paprika sušená pálivá, tymián, pepř mletý, sůl, bobkový list, kmín celý, smetana
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ERK
26 názorů