Mleté maso s mangoldem

cathleen Kuchařka: cathleen

Mleté maso 4 názory

Suroviny

mleté maso mix
cibule
mangoldové listy (bez řapíků)
sůl
pepř
olej
česnek
vejce
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme drobně krájenou cibuli a na ní pak i maso. Osolíme, opepříme.

  2. Očištěné mangoldové listy odkrojíme od řapíků, pokrájíme na pásky a necelé dvě minuty povaříme v mírně osolené vodě. Pak vyždímáme, přihodíme k masu a společně dodusíme.

  3. Ochutíme česnekem, máme-li rádi, vmícháme rozšlehaná vejce, provaříme a odstavíme.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Mleté maso s mangoldem

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    cathleen: jo taaak:-);-) Tak je to jasné. Díky za odpoveď.;-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    tejaja: Teri, tohle jsem ladila směrem ke špenátu, proto jen listoví....stonky počkaly v lednici a máme je zapečené s masem a sýrovým bešamelem jako musaku ;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Mangold je super. Chcem sa spýtať, prečo oddeľuješ stonky. Tie sú rovnako biologicky hodnotné a na rozdiel od onej zeleniny sú mäkké veľmi rýchlo, nie sú tuhé po tepelnej príprave, dokonca, keď sa tenko narežú, dajú sa jesť aj surové v šalátoch. ;-)

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    Tak tohle by mohlo být moc dobré:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: mangold s mletým masem mleté maso s mangoldem mlete maso s besamelem zapečené mleté maso s těstovinami a bešamelem mangold a mlete maso

Zapomněl/a jsem heslo