Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso s mangoldem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2015 11:43

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s chlebem nebo brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

5. 7. 2015 20:25

cathleen: jo taaak:-);-) Tak je to jasné. Díky za odpoveď.;-)

cathleen

5. 7. 2015 19:57

tejaja: Teri, tohle jsem ladila směrem ke špenátu, proto jen listoví....stonky počkaly v lednici a máme je zapečené s masem a sýrovým bešamelem jako musaku ;-)

tejaja

5. 7. 2015 19:54

Mangold je super. Chcem sa spýtať, prečo oddeľuješ stonky. Tie sú rovnako biologicky hodnotné a na rozdiel od onej zeleniny sú mäkké veľmi rýchlo, nie sú tuhé po tepelnej príprave, dokonca, keď sa tenko narežú, dajú sa jesť aj surové v šalátoch. ;-)

hosta

5. 7. 2015 12:22

Tak tohle by mohlo být moc dobré:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté maso s mangoldem mangold recepty mleté maso v mangoldu mangold s mletým masem recept na zapečený mangold s mletým masem mangold top maso recepty mleté maso recepty mleté maso mangold recept mlete maso s mangold mlete maso s besamelem zapečené mleté maso s těstovinami a bešamelem mangold a mlete maso

Suroviny: maso mleté mix, cibule, mangold, sůl, pepř, olej, česnek, vejce

TopRecepty.cz

Mleté maso s mangoldem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QRXG