Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené maso s mangoldem (na způsob musaky)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 7. 2015 11:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 268 kJ / 1 976 kcal
Bílkoviny122,15 g
Tuky139,66 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy54,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

8. 7. 2015 19:25

Robím, ale dávam celé mangoldové listy, nie iba stopky. Inak, stopky v tomto prípade by som nepredvárala, za 40 min sú pekne mäkkučké aj tak. ;-) Inak za recept bod, je dobrý. ;-)

magdalenka

8. 7. 2015 15:04

Pekne tvoríš...:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso s mangoldem mleté maso zapečené s mangoldem mlete maso s mangold zapečené maso s musakou recept na vepřové maso s mangoldem zapecene brambory s mangoldem masová směs mangoldem loupana rajcata recept maso

Suroviny: maso mleté, cibule, rajče loupané, paprika čerstvá červená, nať petrželová, sůl, pepř mletý, olej, máslo, mouka hladká, mléko, sůl, pepř mletý, sýr strouhaný, vejce, mangoldové řapíky, olej olivový

TopRecepty.cz

Zapečené maso s mangoldem (na způsob musaky)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P8lA