Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 452 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun odpeckujeme a dužinu rozmixujeme, smícháme s tonicem a pálenkou, zastříkneme trochou limetky.
Krok 2: Podáváme s ledem zdobené mátou, příp. plátkem melounu.
Zveřejněno 17. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový tonic s Grappou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR0g
Moje poznámka
Melounový tonic s Grappou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR0g
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny
Sahula před 14 sekundami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 20 minutami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 1 hodinou
Pikantní medová žebra
jirkastu před 2 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 2 hodinami
Maková náplň
mismi před 2 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 4 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 6 hodinami
Tématické fráze:
růžový tonic,
koktejly s grappou,
tonic růžový,
river tonic růžový,
růžový tonik,
drink s grappou,
růžový tonic river,
tonic river růžový,
netuzemák,
river tonic s mátou,
nejlepsi tonic,
tonic wikipedie
Suroviny:
meloun vodní,
tonic river,
limetka,
pálenka,
máta,
led
Komentáře (10)
No, když ale někomu chutná, pak proč ne, že.
U nás se jako zvýrazňovač přírodní chuti u nápojů či salátů osvědčil líh (vodka), cognac, brandy a netuzemák (v tomto pořadí)