Pečený Hermelín v alobalu
Tak jednoduchý pokrm, že má jen jedinou surovinu - Hermelín. Zabalíte do alobalu, připravíte brambory, oblohu dle libosti rodiny a za pár minut máte připravený krásný a bohatý oběd pro všechny blízké.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Moje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 32 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 37 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 57 minutami
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 1 hodinou
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
hermelín v troubě,
pečený hermelín,
hermelín pečený v troubě,
zapečený hermelín v troubě,
pečený hermelín v troubě,
grilovaný hermelín v alobalu,
grilovany hermelin v alobalu v troube,
grilovaný hermelín v troubě,
zapečený hermelín,
recepty z hermelínu,
plneny hermelín v alobalu,
hermelín do trouby,
syr v alobalu,
hermelin pečený,
jak dlouho grilovat hermelín,
pečeny hermelin recept,
smažený hermelín v alobalu,
plneny hermelín v troubě,
plněný grilovaný hermelín,
opecený hermelín
Suroviny:
sýr hermelín
Komentáře (18)
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.