Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé brownies aneb sladkého není nikdy dost

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

5. 11. 2015 18:07

Suroviny

Porce: 10-12

Nutriční hodnoty

Energie17 382 kJ / 4 155 kcal
Bílkoviny52,90 g
Tuky215,71 g
Vláknina15,83 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 323 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy492,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je opravdu jedno jestli použijte náhražku místo másla či levnější čokoládu, ale výsledek nebude takový, jaký má být, máslo jako takové a opravdu kvalitní čokoláda (70-80%) dělají opravdu své.

Osobně jsem prosela i cukr, abych měla co nejjemnější směs a mouku s kakaem jsem prosévala do misky na střídačku (jednou mouka, jednou kakao, jednou mouka, jednou kakao atd.)

Tento dezert či moučník je super především pro milovníky čokolády.

Pokud jej vyndáte dříve o pár minutek z trouby, již se z něj stává suflééé a výbornéé:-))),pokud na něj zapomenete či dáte větší stupeň na troubě, bude tvdrší, ale stále dobré, i když bude tvrdší - jelikož po vychladnutí čoko se mi to párkráte stalo, i tak byl super se šlehačkou. Těsto totiž změklo díky šlehačce, ovšem záleží, jak dlouho jste jej zapomněli :-DDDD.

Až se naučíte mít v ruce pečení tohoto dezertíku, utrhnou vám všichni ruce a děti jej milujíííí obzvláštěěě, vyzkoušeno :-).

Chce to ze začátku jen trpělivost, ale výsledek stojí za to:-)).

Porce jsou jen orientační, každý děláme jinak velké a každý pečeme v jiných formách.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HUSTENKA

6. 11. 2015 17:45

Urcite by ti slo i namichat s mlecnou coko a nebo cele mnozstvi dat mlecnou coko,bude to pak sladsi:-)),ale chce to cokoladu bez palmoveho oleje a E473ci E472.Pousti hrozne olejeee:-(((((,a neda se s ni pracovat a nebo ja to aspon neumim,vzdy se mi oddelil olej a coko byla jen tuha hromadka,takze letela do kose

Jiří Žilavý

6. 11. 2015 16:43

Mám řád sladkés čokoládou. Vyzkouším.

HUSTENKA

6. 11. 2015 08:32

My to delame takhle,jak uz jsem psala,kazdeho vec,jak si to udela:-)),do obyc buchty s kremem ,neresim,do tutoho ano:-),kazdy jsme zvykly na nevo jineho,navic takhle to bylo i v receptu,ktery jsem dostala pred lety:-));-):-)

yanull yanull

5. 11. 2015 22:52

Tento moučník jsem zatím nepekla, ale pokud někam přijde mouka a kakao, tyto suroviny si smíchám dohromady, zdá se mi to mnohem lepší, než přidávat každou zvlášť. Nejde to např. u bábovky, kde se část těsta obarví kakaem, ale u jiných receptů bez problému ;-) +2:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čoko brownies s višněmi jaký cukr do brownies rychly brawnies rychle čokoládove brownies brownies super rychle recept brownies rychůe rychle briwnies mramorované bábovky na plech rychle brovnies rychlé dobrý sladkého rychlé pečení v hrnku

Suroviny: mouka polohrubá, kakao holandské, sůl, čokoláda tmavá, máslo, cukr krystal, vejce

TopRecepty.cz

Rychlé brownies aneb sladkého není nikdy dost

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X2X8