Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,82 g |
Tuky | 125,35 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Je dobré teplé ale i studené může být doplňkem "chlebíčkového" pohoštění.
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Moje poznámka
Zeleninová roláda z vaječného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN3Y
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 38 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 43 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
zeleninova rolada,
roláda z mozzarely,
nudle z mozzarely,
recepty ze semolinové mouky,
roláda z vajec,
těsto z mozzarely,
vaječná roláda z mozzarely,
testo s mozarely,
těsto z mozzarely a vajec,
roláda z vajec a mozzarely,
zeleninova rolada s vajcom,
tncz nova,
roláda zeleninová,
nudle z mocarely,
testo z vajec,
omeleta z mozzarely,
placičky z mocarely,
těsto ze strouhané mozarely,
vaječne roláda,
roláda z mozzarely a vajec
Suroviny:
vejce,
sýr mozzarella strouhaná,
majonéza,
mouka polohrubá,
zelenina,
sýr mozzarella,
vejce,
Komentáře (6)
2. dohromady to drží ten sýr, co se posype a rozpeče vevnitř. Myslím, že by se bez něj rozsýpalo. Upečený korpus je navrchu suchý, musí se to nějak "slepit"
1. akú si mala pečenú zeleninu?
2. je potrebné vlastne roládu ešte zapekať pri týchto surovinách, ktoré si použila? Myslím, keby tá hmota náplne bola spájaná smotanou, vajcom, vtedy áno.