Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 148 kJ / 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,58 g |
Tuky | 57,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 3,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Moje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 7 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno 9. 5. 2025 11:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 1 hodinou
Okurkový salát
JakubM před 1 hodinou
Nejlepší špenát
harovs před 2 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 3 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 3 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 3 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 4 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 4 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečený pangas,
pangas,
pangas recepty,
pangas v troubě,
pangas zapeceny,
recepty z pangase,
zapečený pangasius se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
úprava pangase,
zapecena ryba s ryzi,
zapečený pangas recepty,
zapeceny pangas recept,
pangas s rýží,
pangasius s nivou,
pangas s nivou,
zapečený pangasius s nivou,
výborný pangasius,
recept na pangase,
pangas s pórkem
Suroviny:
pangasius,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý,
sýr niva,
pórek,
koření na ryby,
šťáva citronová,
sůl,
olej,
pažitka,
rajče
Komentáře (14)
Tohle bude určitě výborné...
Holky, nesráží se vám zakysaná smetana při tepelné úpravě? Mně se vždycky udělaly takové neestetické sraženinky, tak ji raději na zapékání nepoužívám... Nemáte nějaký trik, jak tomu předejít?