Zapečený pangas s bramborem

eva hubova Kuchařka: eva hubova

Doba přípravy: asi 1 hodinu 2-3 porce Ryby 8 názorů

Suroviny

2 filety pangase
špetku koření Steak 7 pepřů
50 g sýr Niva
česnekové listy (česnek)
sůl
brambory
česnekové listy
sůl
asi 100 ml olej
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plech nebo pekáč vyložíme pečícím papírem, pokropíme olejem, na půlku položíme pangase a na druhou půlku oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory.

  2. Brambory posolíme a posypeme česnekovými listy.

  3. Pangase lehce posypeme steakovým kořením, lehounce posolíme, posypeme taky česnekovým listy a posypeme nastrouhanou nivou.

  4. Povrch brambor i pangase pokropíme olejem.

  5. Dáme do předehřáté trouby a na 200°C pečeme do měkka-asi 30 minut. Brambory během pečení promícháme, aby se stejnoměrně propekly. Podáváme se zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený pangas s bramborem

Tématické fráze: zapečený pangasius s brambory zapecený pangas zapečený pangasius s bramborem pangasius s bramborem zapečený pangas s bramborami pangasius s nivou zapečený pangasius s nivou pangas s bramborem zapečený pangas recept zapečený pangas s brambory pangas s nivou zapékaný pangasius s nivou zapečené brambory s pangasem zapečený pangasius s bramborama pangas niva pangas recepty zapečený pangas recepty ryby pangas zapeceny pangas s nivou pangasius s brambory