Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 677 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,08 g |
Tuky | 53,99 g |
Vláknina | 37,51 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 117,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkzW
Moje poznámka
Přesnídávková "trampská" polévka s růžokapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkzW
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 20 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 23 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 27 minutami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 30 minutami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 1 hodinou
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 3 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 3 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 5 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 12 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 14 hodinami
Tématické fráze:
presnidavkova polevka,
přesnídávkové polévky,
trampská kuchařka,
trempská kuchařka,
trampská kuchařka recepty,
trampské cigáro v receptech,
vaněk fazolová polévka
Suroviny:
vývar uzený,
voda,
trampské cigáro,
kapusta růžičková,
brambory,
mrkev,
bobkový list,
majoránka sušená,
česnek granulovaný,
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)
Ale ještě k tomu česneku: Také už jsem ho nemohla chroustat jako dříve. Začal mi vadit mi i při potření placek, topinek, atd., dokud jsem neobjevila v knize pana Romana Vaňka radu k nezaplacení: stroužek se podélně (nejlépe naplocho) rozřízne, vyjme se vnitřní klíček a je vyhráno. Teď už mě žaludek po česneku nebolí a mohu ho dokonce i přikusovat. Třeba by to té Tvé paní sousedce pomohlo jako mně.
Také raději používám čerstvý česnek,ale vařila jsem i pro sousedku a té nedělá dobře.Tak jsem do surovin napsala ten,který jsem použila
Ale jak píšeš,je to maličkost,která se dá vždy podle potřeby upravit