Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvrdý sýr

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2016 08:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 809 kJ / 2 105 kcal
Bílkoviny123,14 g
Tuky143,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 4,19 g
Sůl1,80 g
Sacharidy80,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.majamotti.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tessi

22. 3. 2016 17:31

Tak jsem vyzkoušela..půlku obyč a půlku se sušenými rajčaty a nechutná mi to.. Ještě uvidím co rodina, ale já tam hodně cítím ten tvaroh...

Maja Motti Maja Motti

20. 3. 2016 11:32

Olča: na Farmářských trzích

Olča

20. 3. 2016 11:02

Prosím kde v Praze seženu 4% mléko.Může být i 3.5%

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 3. 2016 18:13

:-K:-p:yes:

mysulka mysulka

17. 3. 2016 16:26

:-p:yes:

Maja Motti Maja Motti

17. 3. 2016 13:02

Tessi: Já si peču rohlíky když dělám sýr nebo na druhý den. Je mi líto vyhodit to "odcezené mléko" - tak ho dávám místo vody do rohlíků. Jsou nejlepší :-8:-8:-8

Tessi

17. 3. 2016 12:50

Maja Motti: Kvůli dětem, udělám napřed klasiku a příští týden podám befel :-)
Jo, jo, taky mi to vše vadí, ale kdo to má stíhat?? Kváskový pečivo, sušenky, jogurt, šunka... a teď ještě sýr :-D

Maja Motti Maja Motti

17. 3. 2016 11:36

Tessi: Klidně si do něj přidej třeba nasekané ořechy, olivy, zelený pepř nebo bylinky. Mám vyzkoušeno - je to moc dobré. Záleží na tobě, jakou mu dáš chuť!

Maja Motti Maja Motti

17. 3. 2016 11:34

Tessi: Jsem se při jarním úklidu dostala k sešitu po babičce, musím to vyzkoušet. A navíc, nějak mě už přestalo bavit cpát do sebe tu chemii ze supermarketů a je pravda, že se hned celkově cítím lépe. V tom hrnci se to vysráží hned, ale klidně to můžeš nechat chvíli postát, tomu se už nic nestane.:yes:

Tessi

17. 3. 2016 09:26

Tessi:Ještě, Májo, jak dlouho to stojí v tom hrnci než se vysráží?

Tessi

17. 3. 2016 09:22

Ty jo, Majo, tak už ne jenom dorty ;-)
NO, ukládám, letí bod a zkouším!! :-)

Maja Motti Maja Motti

16. 3. 2016 12:50

hosta:Já mám recept po babičce. Dělávala to kdysi z kozího tvarohu a kozího mléka, protože měli doma 2 kozy kvůli prasatům. Ale tu pachuť "kozího sýru" si pamatuji dodnes a proto ani "kozí" výrobky nejím. Až později přešla na kraví mléko. Když ho nechala v hrnci stát do 2 dne, tak se celý povrch pokryl několik cm tlustým "špuntem - jak říkávala babička" ze smetany. To už dnes ani náhodou.

hosta hosta

16. 3. 2016 12:41

Přidala jsem do podobných stejný recept od Aishy, který jsme obdivovali již před dvěma roky a asi krom Šenky nikdo nevyzkoušel;-) - ani já:-8

Maja Motti Maja Motti

16. 3. 2016 12:07

spagetka: spíš je tím myšleno ty kostky tvarohu rozdrobit - aby tam někdo nevhodil celé kostky, špatně se s tím pak pracuje, trvá to a úplně se nerozpustí.

Maja Motti Maja Motti

16. 3. 2016 12:06

zizala: už jsem to opravila i v textu - tak snad už to nebude nikoho mást ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvrdý tvaroh recepty tvrdý sýr recepty tvrdý syr recepty z tvrdého sýra nakládaný tvrdý sýr recept na tvrdy syr tvrdy syr recept jak se dělá syr recepty z tvrdého sýru jak se dělá tvrdý sýr recepty ze syra tvrdé sýry syr recept na syr tvrdý tvaroh recept pomazanka z tvrdého sýra recept tvrdý sýr sýrová pomazánka z tvrdého sýra recepty ze syru naložený tvrdy tvaroh

Suroviny: tvaroh plnotučný, mléko farmářské, soda jedlá, šťáva citronová, máslo, sůl, koření, bylinky

TopRecepty.cz

Tvrdý sýr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/43V1