Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,29 g |
| Tuky | 60,93 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 807 mg |
| Sodík | 798 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Moje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 3 hodinami
Margot kuličky
Junys před 3 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 4 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 6 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 7 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
omeleta z těstovin,
zbylé těstoviny,
těstovinová omeleta,
co ze zbylých těstovin,
co ze zbylych těstoviny,
jak udělat testoviny,
italská omeleta s těstovinami,
omeleta ze zbylych testovin,
co udělat ze zbylých rajčat,
těstovinová amoleta,
omelet s těstoviny,
omeleta s těstovinami,
amoleta s těstovin,
italské omoleta z těstoviny,
amolety z těstovin,
amoleta s těstovinami,
co udelat ze zbylych testovin,
omeleta z těstovin s vejci,
vajecna omeleta s nudlema,
těstovinové omeletky
Suroviny:
nudle rýžové,
vejce,
rajče cherry,
cibulka jarní,
rajče sušené,
olej ze sušených rajčat,
sýr tvrdý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vladimír: Vladimíre díky i tobě