Tuňákový předkrm

mika59 Kuchařka: mika59

Pomazánky 5 názorů

Suroviny

konzerva tuňáka v oleji
1/2 kelímku pomazánkového másla
2 lžíce majonézy
50 g strouhaného sýru třeba Gouda
lžička hořčice
pár kapek citronové šťávy
sůl
pepř
pažitka - tou nešetříme
na ozdobu:
tenké plátky okurek
vejce na tvrdo
ředkvičky atd.
rajčátka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z tuňáka slijeme olej a rozdrtíme ho vidličkou. Přidáme máslo, majonézu, sýr a zbytek surovin. Umícháme hladkou pomazánku. Necháme vychladit

  2. Podáváme v misce na listu salátu, ozdobené zeleninou, vejci a třeba i šunkou. Nebo zvolíme jiný způsob, že pomazánkou naplníme vejce, cherry rajčátka, plátky okurek nebo mažeme na kolečka rohlíků.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tuňákový předkrm

Tématické fráze: recepty předkrmy předkrmy recepty předkrm s tuňákem předkrmy recept předkrmy- recepty tuňákový krém s ricottou předkrmy recepty inspirace předkrmy s tuňákem

Zapomněl/a jsem heslo