Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hodolanská omáčka

Krajové speciality, nebo recepty z kuchařek jednotlivých rodin bývají hýčkané po generace. Nic převratného a přece se díky oblibě dochovaly a udržely i v konkurenci moderních pokrmů. Stejně jako tato hodolanská omáčka.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 6. 2016 19:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 210 kJ / 528 kcal
Bílkoviny20,63 g
Tuky28,60 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy46,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept z okolí Olomouce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Tématické fráze: hodolanská omáčka hodolanská omáčka recept recepty hodolanská omáčka hodolanska rychlá hodolanská omáčka omacky hodolanská omáčka s okurkou hodolanka recept hodolanska omacka bez okurky rychlá hodokansk omáčka recept omacka recept hodolanská omáčka s koprem omacka hodolanska omacka s okurková omáčka hodolanska.omacka hodolanská omáčka z olomouc hodolanska omack s okurky recepty omačky omáčky recept#utm_content=lista bramborova omacka s vejcem top recepty

Suroviny: mléko, máslo, klobása, brambory, mouka hladká, sůl, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření, okurky sterilované

TopRecepty.cz

Hodolanská omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YmOn