Špekáčková variace na spetzofai
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 351 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 22,66 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nejen tento recept najdete také na http://www.mojetara.cz/recipe/spekackova-variace-n...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 9 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: recept na prvorepublikové špekáčky špekáčkova po zbyle opecene spekacky spekačkova rýže špekačková
Suroviny: špekáček, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, zelená pálivá paprika, rajče, pyré rajčatové, feferonka, cibule červená, česnek, olej olivový, víno červené, cukr, bobkový list, paprika čerstvá červená, sůl, pepř
Špekáčková variace na spetzofai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xrkn
0 názorů