Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Světlý podmáslový chléb z remosky

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 580 kJ /
2 051 kcal
Bílkoviny66,78 g
Tuky15,38 g
Vláknina29,08 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy396,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak sypké) a použijeme program Těsto.

Nemáme-li pekárnu, zaděláme těsto, jak jsme zvyklí (kvásek, pak přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto) a necháme ho vykynout. Krok 2: Vykynuté těsto vytáhneme, propracujeme, uděláme kulatý bochník, oválíme ho v mouce a zploštíme ho a vložíme do remosky s pečícím papírem vykynout.
Pak upečeme (asi 45 minut).

Zveřejněno 6. 8. 2016

Poznámka autorky cathleen

Zdroj: Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Světlý podmáslový chléb z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9yW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Světlý podmáslový chléb z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9yW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
chleba z remosky, domácí podmáslový chléb, obsahuje podmaslovy chleba náplň?, podmáslový chléb, kváskový podmáslový chléb, světlý chléb s podmáslím, ovesný kvaskový podmáslový chléb, recept na podmáslový chleba, podmaslový chleb recepty, podmáslový chléb do trouby, chléb z remosky, podmáslový chléb recept, recept podmaslovy chleb, domácí podmáslový chléb z trouby, recept na podmáslový chléb, recept na chleba do remosky, chléb s podmáslím, recepty na domácí chléb remoska, chleb z polisem, domácí podmáslový chleba z trouby s moukou na pizzu

Suroviny:
voda, podmáslí, cukr, kmín drcený, vločky ovesné, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka pizza, sůl, droždí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu