Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kváskový chléb s ovesnými vločkami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Klara

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 289 kJ /
3 654 kcal
Bílkoviny113,68 g
Tuky52,31 g
Vláknina51,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,00 g
Sacharidy656,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárny dáme nejprve tekuté (včetně kvásku) a potom sypké ingredience. Krok 2: Kvasnice nakonec do důlku v mouce tak, aby nepřišly do kontaktu se solí. Krok 3: Pečeme na celozrnný program.

Zveřejněno 7. 4. 2010

Poznámka autorky Marie Klara

Nemáme-li k dispozici žitný kvásek, lze jej nahradit polovinou množství vody a polovinou celozrnné žitné či jiné mouky, kvasnic pak cca 14 až 17 g (žitná mouka kyne hůře než pšeničná).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kváskový chléb s ovesnými vločkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z6wy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kváskový chléb s ovesnými vločkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z6wy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
žitný chléb s ovesnými vločkami, ovesný chléb, zitny chleb s vlockami, chleb s ovesnymi vlockami, kváskový chleba z ovesných vloček, žitný s vločkami, žitný kváskový chléb s vločkami, žitný chléb s ovesnýma vločkama, kváskový chléb vlastní program, babiččin kváskový chleba, babiččin kváskový chleba recept, žitný chléb s ovesnými vločkami., celozrnný kváskový chléb semínkový, zitny chleba s vločkami, domácí chleb pšenično žitný s s ovesnými vločkami, domácí chleb pšenično žitný s s ovesnými vločkami, kváskový chléb z ovesných vloček, domácí chléb s ovesnýma vločkama, kvaskovy chleba ovesných vloček, kváskový chleb s ovesných vloček

Suroviny:
kvas žitný, voda, mouka polohrubá, vločky ovesné, olej, šťáva citronová, med, sůl, kmín celý, anýz, kvasnice

Přidat fotografie receptu