Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 045 kJ / 2 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,92 g |
Tuky | 71,90 g |
Vláknina | 28,29 g |
Cholesterol | 709 mg |
Sodík | 5,40 g |
Sůl | 13,83 g |
Sacharidy | 249,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Zelník" s mletým masem na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ywn
Moje poznámka
"Zelník" s mletým masem na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ywn
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 15 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 2 minutami
Vaječná pomazánka
Valis před 38 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 42 minutami
Květáková polévka s koprem
Valis před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
misak2 před 2 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 2 hodinami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 4 hodinami
Perníková roláda
Chmelova před 4 hodinami
Koprová polévka
Radka61 před 7 hodinami
Tématické fráze:
moravský zelník na plechu,
bramborák na plech s mletým masem,
zelník z mletého masa,
moravské zelnaky na plechu,
bramborák na plech,
motavsky zelnik na plechu,
zelňáky s mletým masem,
moravsky zelnik,
bramborák na plech s mletym masem a kyselym zelim,
maso na plechu,
zelníky z mletého masa,
brambory s kysaným zelím mletého masa vepřového masa na na plechu,
zelnaky recept v troube s mletým.masem,
bramborák s mletým masem na plech recept,
zelnaky na plech s brambory s mletým masem,
zelníky na plechu,
zelnik s mletého masa,
moravské zelnáky na plech,
bramborák s mletým masem na plech do trouby,
zelník s uzeným a brambory
Suroviny:
maso vepřové mleté,
brambory,
zelí kysané,
olej,
vejce,
česnek,
cibulka jarní,
cibule sušená,
mouka polohrubá,
mléko,
prášek do pečiva,
kmín mletý,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
bylinky,
bůček uzený
Komentáře (11)