Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika se sardelovou pastou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 12. 2016 20:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 560 kJ / 1 807 kcal
Bílkoviny122,99 g
Tuky90,98 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 3,05 g
Sodík 2,05 g
Sůl4,92 g
Sacharidy117,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

13. 12. 2016 21:06

Hekzy připravená dobrota:-8:-K

drakoska

13. 12. 2016 20:09

hosta: Já už jsem si ji poslal na email :-D, abych nezapoměl :-D

hosta

13. 12. 2016 20:01

drakoska: Ta pasta chuť paštiky ovlivňuje jen okrajově, jde o stařičký recept po pratetě (ta dávala myslím játra vepřová), jsem ráda, že jsem jej u příbuzných objevila, je to taková ta pevná paštika, jaká se prodává ve staniolu a nám moc chutná:-)

drakoska

13. 12. 2016 18:49

Tak to bych si právě dal.. Sardelovou pastu mám moc rád i na chlebu s máslem :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pastika ve staniolu kapří paštiky játrová cibulová paštika sardelová pasta s paštikou paštika s mlékem do sklenic

Suroviny: játra kuřecí, paprika sušená sladká, vejce, pasta sardelová, mouka hladká, majoránka čerstvá, cibule, česnek, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Játrová paštika se sardelovou pastou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pqzz