Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika se sardelovou pastou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 12. 2016 20:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 560 kJ / 1 807 kcal
Bílkoviny122,99 g
Tuky90,98 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 3,05 g
Sodík 2,05 g
Sůl4,92 g
Sacharidy117,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2016 21:06

Hekzy připravená dobrota:-8:-K

drakoska drakoska

13. 12. 2016 20:09

hosta: Já už jsem si ji poslal na email :-D, abych nezapoměl :-D

hosta hosta

13. 12. 2016 20:01

drakoska: Ta pasta chuť paštiky ovlivňuje jen okrajově, jde o stařičký recept po pratetě (ta dávala myslím játra vepřová), jsem ráda, že jsem jej u příbuzných objevila, je to taková ta pevná paštika, jaká se prodává ve staniolu a nám moc chutná:-)

drakoska drakoska

13. 12. 2016 18:49

Tak to bych si právě dal.. Sardelovou pastu mám moc rád i na chlebu s máslem :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pastika ve staniolu kapří paštiky játrová cibulová paštika sardelová pasta s paštikou paštika s mlékem do sklenic

Suroviny: játra kuřecí, paprika sušená sladká, vejce, pasta sardelová, mouka hladká, majoránka čerstvá, cibule, česnek, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Játrová paštika se sardelovou pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pqzz