Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,87 g |
Tuky | 1,23 g |
Vláknina | 21,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 23,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekové řízečky z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nonv
Moje poznámka
Česnekové řízečky z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nonv
Nejnovější recepty
Tvarohové nanuky
Přidáno před 4 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 23 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno 31. 7. 2025 09:01:02
Košíčky Pavlova
Přidáno 31. 7. 2025 05:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Roláda z mletého masa
radekfiala před 11 minutami
Jarní polévka
Kajkajak před 15 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Fitulka před 51 minutami
Masové hašé
Kristina1 před 51 minutami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
Fitulka před 53 minutami
Buchtičky s krémem
Kykolka před 1 hodinou
Květák zapečený se šunkou
Jitka J. před 1 hodinou
Guláš ze sójového masa
radkavlacha před 1 hodinou
Italské jarní rizoto (Risotto primavera)
Marcela.s před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí srdce recepty,
hovězí srdce,
hovezi srdce recept,
recept na hovězí srdce,
recepty na hovezi srdce,
hovězí na česneku,
hovězí srdce-recepty,
recept hovězí srdce,
hovezi srdce priprava,
recepty hovězí srdce,
srdce hovezi recept,
hovězí srdce smažené,
hovězí recepty,
smažené hovězí srdce recept,
recepty z hovězího srdce,
recept z hoveziho srdce,
býčí koule recept,
smažené hovězí srdce česnek,
příprava hovězího srdce,
hovězí srdce pomazánka
Suroviny:
srdce hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
česnek,
koření na steaky,
mouka hladká,
hořčice,
parmazán,
olej
Komentáře (2)