Škubánky II
Sladký staročeský pokrm, připravený z brambor, posypaný mákem smíchaným s cukrem. Řeč je samozřejmě o tradičních škubáncích, které můžete také znát pod názvem kucmochy. Jsou jednoduché, syté a výborné.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRV5
Moje poznámka
Škubánky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRV5
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 47 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
skubanky,
skubanky recept,
skubanky se strouhankou,
opečené škubánky,
škubánky smažené,
smažené škubánky,
škubánky s hladkou moukou,
šusterka,
vaření škubánky,
šusterky,
vyborne skubanky,
recept škubánky,
škubánky opečené,
jak se vaří škubánky,
jednoduché škubánky,
škubánky s mákem,
pečené škubánky,
recept na škubánky,
opečené škubánky s mákem,
vaření opečené škubánky
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
mák,
máslo
Komentáře (33)
Znáš v Ašském výběžku městys zvané Skalná(je odtud fotbalista Pavel Nedvěd
Dávám boďana