Špagety 5
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 745 kJ / 2 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,09 g |
Tuky | 127,43 g |
Vláknina | 43,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 332,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2009 12:08
Nepsala tu někde Paprika, že to kvanta omáček na špagety Ti navařila do foroty, abys měl co k jídlu?
Tak nějak tomu nerozumím, ale nazvala bych to spíš honbou za bodama v soutěži, protože to byste nezvládli sníst ani do konce prázdnin, co denně navaříte... samý špagety, tousty, buřty s cibulí... no nic, já naštěstí nesoutěžím, tak mi to vlastně může být jedno...
Tak nějak tomu nerozumím, ale nazvala bych to spíš honbou za bodama v soutěži, protože to byste nezvládli sníst ani do konce prázdnin, co denně navaříte... samý špagety, tousty, buřty s cibulí... no nic, já naštěstí nesoutěžím, tak mi to vlastně může být jedno...
28. 7. 2009 08:53
Reaguji na merylas a ješte jednou vysvětlím - pod Paprikou se 14 dní přihlašuje její muž (tedy já - Tonda)a občas sem i něco vložím, protože Paprika je i s klukama a svojí matkou na dovolené (už se jí povedlo zničit gumu u auta,její matka jí ztratila brýle - já bych tam být nemohl).A protože mám prázdnou plotnu a velký hlad, do rachoty jdu až ve čtvrtek,tak se chodím na tento web ispirovat co vařit či co zkusit udělat jinak.Jelikož mé povolání má dost společného s technologickými postupy, tak musím občas souhlasit s reagcemi,že pojmy jako trochu vody,špetka soli,pečeme do zlatova jsou velice široké. Je fakt,že se zde nacházejí svěle technologicky vypracované receptury,podle který je radost vařit.Pro mě,chlapa který vaří pouze z nouze je takovýto recept rajská hudba.Jinak Vám všem přeji mnoho skvělých kuchařských zážiktů jak při vaření, tak při konzumaci vašich skvělých jídel.
Tonda - učedník od Papriky
Tonda - učedník od Papriky
28. 7. 2009 00:40
Tondo, měl by ses tady taky zaregistrovat, ať můžeš psát pod svým nickem Nějak mě to mate, kdo vůbec píše
27. 7. 2009 13:51
Svělá rychlovka,doporučuji ještě před konzumací celý pokrm posypat nadrobno nasekaným česnekem a pokrájenou bazalkou.
Rajčata jsem neloupal - kdo by se tím piplal - a musím přiznat,že to receptu vůbec neuškodilo.Pro gurmány doporučuji feferonku nejlépe čerstvou (nebo nakládanou) a vrazit ji tam pokrájenou i s jadérky.Možná ,že by dvě neškodily.Opět se všem omlouvám, ale petržel není můj šálek kávy a tak jsem ji nahradil bazalkou.Sos jsem dusil co nejméně, aby se zelenina co nejvíce přiblížovala svému stavu za syrova, a neztrácela svým vaření či dušením všechno to o co jí tepelnou úpravou připravíme.Čím méně se stojí u plotny o to déle si potom jídlo můžeme vychutnávat.
K tomuto vínu jsem degustoval víno červené Chateau Puyanché Bordeaux - Cótes de Francs 2005. Skvělá kombinace
Tonda - učedník od Papriky
Rajčata jsem neloupal - kdo by se tím piplal - a musím přiznat,že to receptu vůbec neuškodilo.Pro gurmány doporučuji feferonku nejlépe čerstvou (nebo nakládanou) a vrazit ji tam pokrájenou i s jadérky.Možná ,že by dvě neškodily.Opět se všem omlouvám, ale petržel není můj šálek kávy a tak jsem ji nahradil bazalkou.Sos jsem dusil co nejméně, aby se zelenina co nejvíce přiblížovala svému stavu za syrova, a neztrácela svým vaření či dušením všechno to o co jí tepelnou úpravou připravíme.Čím méně se stojí u plotny o to déle si potom jídlo můžeme vychutnávat.
K tomuto vínu jsem degustoval víno červené Chateau Puyanché Bordeaux - Cótes de Francs 2005. Skvělá kombinace
Tonda - učedník od Papriky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: sos na špagety špagety s buřtem špagety c špagety postup špagety z buřtů špagety s buřty postup pri vareni spaget technologický postup jídla jednoduchý recept na špagety technologický postup jídel černé špagety spagety s buřtama postup na špagety jednoduche recepty spagety jednoduchý recept špagety sos na špagety recept jak se vařej špagety cerne spagety recept postup vareni spaget špagety-postup
Suroviny: těstoviny špagety, rajče, olej olivový, olivy černé, česnek, kapary, sůl, feferonka, petrželka
Špagety 5
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKm
4 názory