Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 67,85 g |
| Vláknina | 26,62 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Moje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 52 minutami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 1 hodinou
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 1 hodinou
Jahodový likér
Jirka55221 před 2 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 3 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 7 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 14 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 16 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 16 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
spagety al dente,
špagety recepty,
špagety s olivovým olejem,
špagety recept,
špagety s olejem,
špagety s olivovym olejem a česnekem,
špagety s česnekem a olivovým s olejem,
špagety pro dva,
špagety 2,
těstoviny al dente,
špagety olivový olej,
spagety s olivový olej,
recepty na špagety,
spagoty aldente,
špagety al-dente,
špagety s olivovým olejem a parmazánem,
špageti al dente,
al dente špagety,
špagety aldente,
špagety olivový olej rajčata
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
olej olivový,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl,
máslo,
parmazán
Komentáře (3)