Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 67,85 g |
Vláknina | 26,62 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Moje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 10 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 11 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
spagety al dente,
špagety recepty,
špagety s olivovým olejem,
špagety recept,
špagety s olejem,
špagety s olivovym olejem a česnekem,
špagety s česnekem a olivovým s olejem,
špagety pro dva,
špagety 2,
těstoviny al dente,
špagety olivový olej,
spagety s olivový olej,
recepty na špagety,
spagoty aldente,
špagety al-dente,
špagety s olivovým olejem a parmazánem,
špageti al dente,
al dente špagety,
špagety aldente,
špagety olivový olej rajčata
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
olej olivový,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl,
máslo,
parmazán
Komentáře (2)