Pstruh metelescu blescu aneb nečekaná návštěva

spagetka Kuchařka:

Doba přípravy: do 40 min. PT0H40M 1 porce Ryby 7 názorů

59

Suroviny

1 zmrazený pstruh (já ho měla už vykuchaného)
4 rajčata
1 paprika
drcený kmín
koření na ryby
tymián máslo na pánev
půlka citronu
vařená rýže
strouhaný sýr
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha rozmrazíme v mikrovlnce, očistíme.

  2. Posypeme uvnitř i zvenku kořením a pokapeme citronem.

  3. Rrozpálíme máslo a pstroužka na něm ze všech stran opečeme. Pak podlijeme kapkou vody a dusíme pěkně do měkka.

  4. Mezitím si očistíme papriku a rajče.

  5. Před dohotovením ryby tam vhodíme prohřát rýži a zeleninu a ještě asi 3 minutky dusíme.

  6. Nakonec posypeme rybu sýrem a vypneme vařič. Na talíři ještě pokapeme citronem a máslem

Poznámka

Omlouvám se za rozmazané foto, ale aspoň vidíte, že to fakt byla rychlovka ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 44 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh metelescu blescu aneb nečekaná návštěva

  • Pavel Pavel(neregistrovaný)

    http://www.novinky.cz/domaci/314949-sverak-zvazuje...Bacha aby vás nezažaloval Svěrák za copyright :-D:-D

    Odpovědět

  • sidera sidera

    Tak tohle nemá chybu! Rychlé, chutné, bez zbytečného množství nádobí a výborně to vypadá. S radostí posílám +bod.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Takže, "meteleskum bleskum?":-D No, na ryby jsem zatížená, takže +;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka(autorka receptu)

    Děkuji všem :-8, Papričko to je rýže natural, ta je takto hnědá ;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Špagi - z takovýchto situací vznikají recepty, které se pak pro úspěch opakují. Chvíli jsem přemýšlela, co to na tom talíři vedle té ryby vlastně je - ta rýže má zvláštní barvu:-D:-D. Ale hlavně, že chutnalo.:yes::yes: + ;-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Špagetko, meteleskum bych brala, ale bleskum se mi nelíbí:-D:-)):-D Bezvadný, mám ráda ryby na nějaké zelenince a pstruhem nikoho neurazíš, naopak. Boďan letííííííí:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka(autorka receptu)

    Recept vznikl tak, že mi včera volala kamarádka v 11,30, že je na cestě ke mně a má děsný hlad a že dojede do půl jedný a navíc - z masa uznává jen ryby.. Naštěstí jsem vše potřebné měla v mrazáku a v lednici. Ještě mě napadlo, co založit rubriku jako "Bleskovka pro nečekané návštěvy – i když jak koukám, minutky tu jsou ...

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo